2013-03-18 15:00:47• hírek • Szatmár.ro

Nyerj belépőt A nyugati világ bajnoka című előadásra

Még nincs programod péntek estére? Amennyiben részt veszel a Harag György Társulat és a Szatmár.ro Hírportál legújabb közös nyereményjátékán, belépőjegyet nyerhetsz A nyugati világ bajnoka című előadás március 22-i premierjére.

Legújabb nyereményjátékunkban két egyszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki a résztvevők között John Millington Synge A nyugati világ bajnoka című darabjának bemutatójára. Nyerni pedig nagyon egyszerű lesz, hiszen csak egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolni.

A játékban résztvevőknek csupán annyit kell megtenniük, hogy a jatek@szatmar.ro e-mail címre nevével és telefonszámmal együtt elküldik a helyes választ a következő kérdésre: Ki rendezi A nyugati világ bajnokai című színdarabot?

Az e-maileket március 21-ig, csütörtök délután 16 óráig várjuk, ugyanis ekkor kerül majd sor a sorsolásra. A szerencsés nyertesek a belépőjegyeket átvehetik a színház jegyirodájában. A Balogh Attila által rendezett előadás premierjére március 22-én, péntek este 19 órától kerül sor az Északi Színházban.

Az előadás tartalmából:

A nagy korok és a dicső tettek ideje lejárt, a hősök végleg elhagyták a világot. Legalábbis Pegeen Mike, az írországi falucska, Mayo egyetlen valamirevaló fiatal menyecskéje meg van győződve erről. S lássuk be, a falu valóban nem bővelkedik dicső hősökben, szegény Pegeen méltán elégedetlenkedik. Ha szétnézünk, csak jó kedélyű, ám mindig részeg falusiakat, puhány elsőáldozó-növendékeket, könnyűvérű lánykákat találunk. És nincs senki, aki fel tudna mutatni valami igazán nagyszerűt, sehol egy lélek, akit feltétel nélkül csodálni lehetne.

Márpedig minden közösségnek szüksége van legalább egy példaképre...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: